متن این تصویر: من هم می خام خرید کنم !!!






برای دیدن بقیه عکس ها به ادامه مطلب بروید
عجیب و بسیا ر نادر و واقعی/ عکس های عجیب / عکس های عجیب دختر/ عکس های عجیب از دختر/عکس های عجیب مغناطیس بودن یک دختر/عکس ها و تصاویر عجیب و زیبا و داغ از دختر/ عکس های داغ از دختر/عکس های داغ از زن/تصاویر داغ و جدید از دختر
پسر به دختر: میدونی برای هدیه تولدت چی خریدم؟
دختر: نه.
پسر:
اون پژو 206 قرمز رنگ که کنار خیابون پارک شده رو میبینی ؟؟؟
...دختر:
آررررره...
پسر: یه ماتیک درست به همون رنگ !!!
هر کاری میکردن غضنفر رو از زیر آوار زلزله بیرون بیارن
نمی گذاشته، فقط هی داد میزده من کاری نکردم به خدا، فقط سیفونو کشیدم!
به رشتیه میگن
زنتو دیدم تو ماکسیما با یک مرد غریبه که 190 تا داشتن میرفتن!! رشتیه میگه: آره
ماکسیما 190 تا رو راحت میره!!!
به رشتیه میگن چرا از سربازی معاف شدی؟میگه آخه من تک پدر هستم
حرف از
سرعت بود
.... بین یه آبادانی و
آمریکایی و فرانسوی! فرانسوی میگه ما برج ایفل رو دو هفته ای
ساختیم. آمریکایی میگه ما پل
سانفرانسیسکو رو یک هفته ای ساختیم .بعد سه تاییشون داشتن تو
آبادان رد میشدن میرسن پالایشگاه نفت و آمریکاییه و فرانسوی میگن شما اینجارو چند
وقت طول کشید که ساختین ؟ ... آبادانیه میگه : اٍ اٍ اٍ ...... من ۲ روز پیش از
اینجا رد شدم این اینجا نبود!
یه روز یکی می خواسته سوار آسانسور بشه میبینه اونجا نوشته: ظرفیت 12 نفر.
میگه: ای وای خدا! حالا اون 11 نفر رو از کجا بیارم!؟
بیمار: آقای دکتر: من صبح ها که بیدارمیشم نیم ساعت سرم درد می کنه!
پزشک: خب جانم صبح ها نیم ساعت دیر تر بیدار شو !!!
اگه یه روز بری و بری و بری ... به خونتون نرسی تازه میفهمی کلاغ تو قصه ها چی
میکشه!!!
ره گذر: چرا رو در خونت نوشتی WC ؟؟؟
صاحب خانه: چون مخفف کلمه ی Welcome است !!!
پزشک: «برایت قرص آرام بخش می نویسم از امشب قبل از خواب بخور.»
بیمار: «می شود از امشب نخورم؟ آخه امشب بازی فینال است!»
خالیبند اولی: «می خواهم به خورشید سفر کنم!»
خالیبند دومی: «من امتحان کردم، نرسیده به خورشید آب می شوی و یا می سوزی»
خالیبند اولی: «فکرش را کردم، می خواهم شب سفر کنم!»
اولی: چقدر زود از سفر آمدی! حالا بگو ببینم کی آمدی !؟
دومی: پس فردا !
اولی:پس فردا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس الآن اینجا چکارمی کنی !؟
دومی: قرار بود پس فردا بیام اما کار پیش اومد زود تر (امروز) آمدم
!
خالی بند اول: من دیروز یه سنگ انداختم رفت خورد کره ی ماه !
خالی بند دوم: پس اون سنگی که من تو کره ی ماه بودم، خورد تو سرم،
تو پرت کرده بودی !!!
یه روز به یه معتاد میگن با بیژن جمله بساز... میگه زندگی بی
ژن نمیشه. .. غضنفر زنگ می زنه تاکسی تلفنی میگه : ماشین دارین ؟؟؟
اپراتور میگه : بله داریم.
غضنفر میگه : خوشبحالتون ما نداریم !!!!!!!!!!!!
چیپس، خلالهای سیبزمینی سرخشده و انواع خوراکیهای از این دست در طرحهای مختلف نزدیک به سه قرن است که تولید و مصرف میشوند، در واقع چیپس یکی از پرمصرفترین خوراکیها است. شاید فکر کنید سیبزمینی سرخشده، سیبزمینی سرخشده است دیگر، خیلی ساده! دیگر چیزی برای افزودن به آن باقی نمانده! اما در واقع نسل تازهای از چیپسها در راه است که تا به حال نچشیدهاید و از تکنولوژی روز برای هر چه لذیذتر شدن آن استفاده شده است.
هستون بلومنتال، سرآشپز انگلیسی از چند سال پیش به همراه سرآشپز محقق خود کریس یانگ، روی بهبود چیپس کار میکرده است. آنها بالاخره به ترکیبی سه مرحلهای برای تهیه چیپس رسیدند که تحولی در تولید چیپس از نظر بافت و مزه بود.
یک گره محقق فرانسوی در موسسهای در نیویورک به نام فرنچ کولینری، چندی پیش دریافتند که میتوانند با استفاده از یک آنزیم و ایجاد یک تغییر شیمیایی، روی بافت سیبزمینی تاثیر بگذارند و باعث شوند سیبزمینی سرخشده در دهان شما تردتر شود. اما داستان به همینجا ختم نشد.
ماکسیم بیلت و جانی ژو به همراه عدهای دیگر از محققین سرآشپز (از جمله کریس یانگ) در آزمایشگاهی در واشنگتن، با الهام از تلاشهای قبلی برای بهبود چیپس، دست به آزمودن راههای متنوع برای تولید چیپسهای خوشمزهتر زدهاند. مواد اولیه چیپس البته به همان سادگی است که قبلا بود، این طرز تهیه است که تغییر میکند.
در روش جدید، آنها سیبزمینیها را با آبنمک 2 درصد در خلاء بستهبندی میکنند که در حین جوشیدن دستنخورده باقی بمانند. سپس سیبزمینیها با همان دستگاهی که جواهرسازها و دندانپزشکها استفاده میکنند، توسط امواج صوتی بمباران میشوند. امواج فراصوت 40 کیلوهرتزی باعث میشوند سطح سیبزمینی ترک بخورد و با حبابهایی که به شکل هزاران تاول ریز روی سطحش ظاهر میشوند پوشیده شود.
بعد خلالهای سیبزمینی در مرحله بعد در خلاء خشک میشوند و بعد سرآشپز آنها را میگذارد تا با رطوبت اطراف سازگار شوند. حالا نوبت سرخشدن است!سیبزمینیها برای مدت کمی در روغن 340 درجه فارنهایت (171.11 درجه سانتیگراد) ریخته میشوند تا شبکه در هم بافته نشاستهای درون سیبزمینی به هم نزدیکتر شود.
بعد از خنک کردن سیبزمینیها، نوبت آخرین مرحله میرسد. این دفعه سیبزمینیها را ناگهان در روغن 375 درجه فارنهایت (190.5 درجه سانتیگراد) میریزند. بدین ترتیب آب درون ریزحبابهای خلالهای سیبزمینی ناگهان به بخار تبدیل میشود و حجم سیبزمینیها بیشتر می شود و به اصطلاح پف میکنند. با تنها چند دقیقه غوظهور ماندن در روغن، خلالهای سیبزمینی ظاهر جذابی پیدا می کنند.
به ادعای محققین، این خلالهای سیبزمینی حاصل فناوری قرن 21، با هر خلال سیبزمینی یا چیپسی که تا به حال خوردهاید فرق دارد. از لایه بیرونی حسابی تردی که زیر دندان صدا میدهد گرفته تا مغز حسابی نرمی که در دهانتان آب میشود.
درست است که مراحل تهیه این خلالهای سیبزمینی زیاد است، اما به راحتی میتوان دستگاهی طراحی کرد که این مراحل را به طور اتوماتیک انجام دهد. پس منتظر خلالهای سیبزمینی مدرن خوشمزه باشید!